AKSARAY BELEDİYESİ NORMALLEŞME SÜRECİNDE TEDBİRLERİNE DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi normalleşme sürecinde tedbirlerini sürdürüyor. Salgın dolayısıyla semt pazarlarında ilk günlerden itibaren tedbir alan Aksaray Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği maskeleri semt pazarlarında dağıtmaya devam ediyor.

Koronavirüsü vaka sayısının her geçen gün düşmesi ile normalleşme süreci başladı. Aksaray Belediyesi normalleşme sürecinde vatandaşların sağlığını korumak için tedbirlerini aksamadan sürdürüyor. Daha virüs ülkemize gelmeden önce toplu taşıma araçları başta olmak üzere şehir meydanları, insanların ortak kullanımında olan alanları sürekli dezenfekte eden Belediye ekipleri, salgın sürecinde vatandaşlara binlerce maske dağıttı.

Pandemi döneminde halk sağlığını korumak için semt pazarlarında en başından beri tedbirler alan Aksaray Belediyesi Zabıtası, pazara alışveriş yapmak için vatandaşlara ve pazarcı esnafına maske dağıttı. Normalleşme döneminde vatandaşları tedbirli olmaya davet eden Zabıta ekipleri, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda da uyarılarda bulundu.