YENİ HASTANE YOLUNDA PEYZAJ ÇALIŞMASI

YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE AKSARAY GÜZELLEŞİYOR

Aksaray Belediyesi Tacin Mahallesi Tacin Caddesi üzerinde bulunan Yeni hastane yolu güzergâhında orta refüjler de ve göbeklerde peyzaj çalışması başlattı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Tacin caddesi Yeni Hastane yolu güzergâhında alt yapı çalışmalarının ardından orta refüjler de ve göbeklerde peyzaj çalışmasını başlattı.

Yapılan planlamaların ardından Aksaray Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda 2 km uzunluğundaki Tacin caddesinde orta refüjler de ve göbeklerde Podima taşları kullanılarak estetik görünüme kavuşturuyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri orta refüjlerin ve göbeklerin estetik bir görünüme kavuşması sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlar, şehrin genelinde yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer; “Şehir genelinde gerek Koronavirüs önlemleri kapsamında gerekse sosyal belediyecilik alanında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri bizler için önemli. Vatandaşlarımızın daha estetik bir şehirde yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlar ile istişareler içinde bulunarak Gönül Belediyeciliği alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile Aksaray güzelleşiyor” dedi.