BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cuma Namazı sonrasında Bankalar Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Pandemi süreci sebebi ile uzun zamandır toplu olarak namaz kılmanın kısıtlı olduğu dönemin ardından bugün ilk Cuma namazı kılındı. 58 camide kılınan Cuma namazının öncesinde Belediye ekiplerince uygulanan virüse karşı tedbir çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cuma namazı sonrası birtakım ziyaretlerde bulundu.

Başkan Dinçer, Bankalar Caddesinde bulunan esnaflara yaptığı ziyarette esnafların cumalarını tebrik ederek istek ve taleplerini dinledi.

Esnaflarla ve çevrede bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, devam eden Belediye çalışmalarını yerinde incelemek için Bankalar Caddesinden ayrıldı.