AKSARAY BELEDİYESİ ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLANDI

AKSARAY BELEDİYESİ ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Aksaray Belediyesi Hacılar Harmanı Mahallesi 50. cadde üzerinde asfalt serim çalışması başlattı.

Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından zamanla yıpranan bozulan Hacılar Harmanı Mahallesi 50. Cadde üzerinde 1200 metre uzunluğunda asfalt serim çalışması başlattı.

Aksaray Belediyesi şehir genelinde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarına son hız devam eden Belediye ekipleri sabahın erken saatlerinde başlattığı asfalt serim çalışmalarına akşam geç saatlere kadar devam ediyor.

Şehrin genelinde yapılan alt yapı çalışmalarının bittiği bölgelerde ekipler sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.

Vatandaşlar tarafından her alanda çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer: “Ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bizler Gönül Belediyeciliği alanında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaz boyunca asfalt çalışmalarının devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar bunun için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.