BEDİÜZZAMAN CADDESİ YEPYENİ BİR KİMLİĞE BÜRÜNÜYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ VATANDAŞLARIMIZDAN VE ESNAFLARIMIZDAN GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ’’

Aksaray Belediyesi, şehrin en yoğun caddelerinden olan Bediüzzaman Caddesinde yenileme çalışması başlattı.

Kalealtı Caddesinin başlangıcı ile Atatürk Bulvarı arasında yer alan Bediüzzaman caddesinde zaman zaman yaşanan trafik yoğunluğunu önlemek yayalara ve sürücülere daha güvenli bir ulaşım imkânı sunmak amacı ile Bediüzzaman Caddesinde altyapı, kaldırım, asfalt ve ışıklandırma çalışması yapılacak.

Cadde boyunca yapılacak çalışma kapsamında kaldırımlar sağlı sollu karşılıklı olarak genişletilecek, kaldırım üzerinde bulunan ve yaya geçişlerinde engel teşkil eden elektrik panoları daha düzenli bir biçimde konumlandırılacak.

Yapılan çalışmaların tamamlanması ile yepyeni bir kimlik kazandırılması planlanan Caddede gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yeni sıcak asfalt serimi de gerçekleştirilecek. Caddenin ışıl ışıl bir görünüme kavuşması içinde modern ve dekoratif ışıklandırmalar kullanılacak.

Belediye ekiplerince sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talepler doğrultusunda bir çalışma başlattıklarını ifade etti. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Caddenin ışıl ışıl bir görünüme kavuşacağını belirtti.