AKSARAY BELEDİYESİ WEB TV’DE RAMAZAN PROGRAMLARI İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

AKSARAY BELEDİYESİ WEB TV EKRANLARINDA RAMAMAZ’A ÖZEL PROGRAMLAR YAYINLANDI

Aksaray Belediyesi WEB TV’de on bir ayın sultanı Ramazan’a özel çeşitli programlar hazırlandı. Her gün 14.00’da mukabele programları ekrana taşınırken iftar saatinden hemen önce farklı konukların yer aldığı İftar Programları WEB TV izleyicisi ile buluştu.

Aksaray Belediyesine ait internet üzerinden yapan yayın televizyon kanalı WEB TV, bu yıl ramazan ayına özel programlarını ekranlarına taşıdı. Aksaray Belediyesi WEB TV’de her gün 14.00’da mukabele programı yayınladı. Program izleyiciler tarafından beğeni ile takip edildi.

Ramazan ayına özel İftar programını ekranlarına getiren Aksaray Belediyesi WEB TV, her gün iftar saatinden hemen önce farklı konukların katıldığı iftar programını izleyici ile buluşturdu. VEB TV yayınladığı programlarında, ramazanın manevi iklimi Kur'an ve hadisler ışığında izleyici aktarıldı.

Belediye WEB TV’de ramazan ayında yayınlanan programdan bir diğeri meddah gösterisi oldu.  Meddah Gösterisi adlı programda anlatılan çeşitli hikayeler WEB ekranlarına renk kattı.

Ramazan ayı boyunca WEB TV izleyicisi ile buluşan bir diğer program ise ramazan lezzetleri oldu. Ramazan ayı boyunca ekrana gelen programda Aksaray’ın yöresel yemekleri ve iftar menüleri WEB TV ekranlarında izleyici ile buluştu.

Aksaray Belediyesi WEB TV internet kanalında gün boyunca yayınlanan programlara izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.