İTFAİYE ERİ ALIMI SINAV SONUÇLARI

Lise Sonuç Listesi

Önlisans Sonuç Listesi

Sınavı Kazanan Adaylardan İstenecek Belgeler

• Nüfus cüzdanı ve sürücü belgesinin noter tasdikli örneği,
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,
  • Sağlık açısından İtfaiye Eri olur ibareli tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık raporu,
  • Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden alınmış çıktı),
  • 2 Adet fotoğraf
  • Dilekçe (aday tarafından doldurulacak)

Dilekçe için tıklayınız

Not: Adaylar istenen belgeleri en geç 25.09.2020 tarihinde mesai bitimine kadar Aksaray Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Zincirli Mah. 44. Cad. No:55 AKSARAY) adresine teslim edeceklerdir.

03.05.2020 Tarih ve 24744 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında  Genel Yönetmeliğin 25. Maddesinde yer alan “…….. atama için öngörülen koşullara uymayan veya gerekli belgeleri süresi içinde getirmeyen adayların atamaları yapılmaz” Hükmü gereğince belirtilen tarihe kadar evraklarını teslim etmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.