AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRÜ İSRAFİL AKTÜRK İLE BİRİM MÜDÜRLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsrafil Aktürk ile beraberindeki birim müdürlerinden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e “ Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İl Müdürü İsrafil Aktürk yaptığı kısa açıklamada “Aksaray Belediye Başkanı Sayın Evren Dinçer Beyefendiye Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bizleri makamında kabul eden ve ağırlayan Belediye Başkanımıza şükranlarımızı arz ederiz. Allah yar ve yardımcıları olsun.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ile beraberindeki heyete Teşekkür etti.