AKSARAY ENGELLİ ANNELERİ DERNEĞİ BAŞKANI GÜLAY ÖZTÜRK VE BERABERİNDEKİ HEYET BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Engelli Anneleri Derneği Başkanı Gülay Öztürk'e ve beraberindeki heyet, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Öztürk yaptığı açıklamada “ Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Evren Dinçer beye yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bizler Engelli Anneleri Derneği olarak Aksaray Belediyesinin verdiği desteklerden çok memnunuz. Yeni başkanımızın da her zaman engellilerin yanında olduğunu biliyoruz. Sayın Başkanımıza engellilere sağlayacağı katkılar ve şehrimize yapacağı güzel hizmetler için şimdiden Teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Başkan Evren Dinçer ise nazik ziyaretlerinden dolayı Aksaray Engelli Anneleri Derneği Başkanı Gülay Öztürk'e ve beraberindeki heyete Teşekkür ederek “ Bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız. Onların kaliteli bir yaşam sürmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” Şeklinde konuştu.