BAŞKAN EVREN DİNÇER’E İŞ DÜNYASINDAN DA “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e “hayırlı olsun” ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray iş dünyasından da birçok işadamı ve yönetici Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletiyor.

Erol Kardeşler İnşaat ve Gayrimenkul şirketi yönetim kurulu üyeleri ile İbrahim Çınar Başkan Dinçer’i makamında ziyaret edip “hayırlı olsun”dedi.

Başkan Dinçer, iş adamlarının ziyaretinden dolayı yaptığı açıklamada “Erol Kardeşler İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimine, İbrahim Çınar'a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.”dedi.

Başkan Evren Dinçer, Aksaray’a ve halka hizmet konusunda mahalle muhtarlarıyla istişare içinde olacaklarını ve birlikte hizmet vereceklerini belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti.