‘ÇAY SOHBETLERİ’ PROGRAMININ BU HAFTAKİ KONUĞU ERZURUMLULAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ OLDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’VATANDAŞLARIMIZA ÜLKEMİZİN 21 YILLIK KAZANIMLARINI ANLATIYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ‘Çay Sohbetleri’ programında Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Kaya ve Aksaray’da yaşayan Erzurumlularla buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray’dan rekor bir oy alması için vatandaşlardan destek isteyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Bilim Merkezinde düzenlediği çay sohbetleri programında Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Ak Parti hükümetlerinin Türkiye’ye ve Aksaray’a kazandırdığı yatırımları misafirleri ile paylaşan Başkan Dinçer, istikrarın devam etmesi için Erdoğan için destek istedi.

Misafirlerine Aksaray Bilim Merkezini gezdiren Başkan Dinçer Aksaray’da hayata geçirdikleri ve devam eden projeleri hakkında da bilgiler verdi. Erzurumlular derneğini Aksaray Bilim Merkezin de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Dinçer, Dernek Başkanı Mustafa Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Kaya’da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in nazik misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Dinçer’e ve ekibine teşekkür etti.