BAŞKAN DİNÇER, “ESNAFLARIMIZIN TALEBİ BİZE YOL GÖSTERİCİ OLMUŞTUR”

Her fırsatta halkın içinde yer alan ve toplumun her kesimini dinleyerek çözüm üreten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnafları ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinledi. Belediye Başkanı Dinçer’in esnaf ziyaretine belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Aksaray’da birçok projenin ilklerini yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mahalle Meclis Buluşmalarının yanında sivil toplum kuruluşları ve esnafları ziyaret ederek toplumun her kesiminin görüşlerini almaya devam ediyor.

Ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dinçer, esnafların görüş ve önerilerini dinlerken kendisine iletilen talepleri tek tek not aldı.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde herkesin sandığa gitmesi gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dinçer, sandığa gidip oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için esnaflardan destek isteyen Başkan Dinçer; “Aksaray’ımız 14 Mayıs’ta büyük bir teveccüh göstererek Cumhurbaşkanımıza yüzde 72 oranında destek verdi.  Önümüzdeki Pazar günü yapılacak ikinci tur seçimlerinde vatandaşlarımızın tercihini istikrardan yana kullanacağına ve daha güçlü destek vereceğine eminiz. 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde inşallah Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın zaferini hep birlikte kutlayacağız” ifadelerini kullandı.