KALEALTI CADDESİ’NİN AYDINLATMALARI YENİLENİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’IŞIL IŞIL BİR AKSARAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehre estetik görünüm kazandırmak için başlattığı dekoratif aydınlatma çalışmalarına Kalealtı Caddesinde devam ediliyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, kendi atölyelerinde ürettiği dekoratif aydınlatmaların montajını Kalealtı Caddesinde gerçekleştiriyor. Şehir genelinde birçok cadde ve sokaklardaki aydınlatmalar yeni nesil güneş enerji tasarruflu aydınlatmalarla değiştirilmişti. Vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanan yeni nesil aydınlatmaların montajı Kalealtı Caddesine de yapılıyor.

Kentsel dönüşüm projesi ile baştan aşağı değişecek olan caddeye, yeni aydınlatmaların ışıl ışıl görünüm kazandırması hedefleniyor. Aksaray Belediyesi atölyelerinde üretilen dekoratif led aydınlatmalarla cadde ışıklandırılıyor. Cadde boyunca bulunan 25 adet aydınlatmayı yenileyen belediye ekipleri şehrin ihtiyaçlarını kendi atölyelerinde üretiyor.

Aksaray için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar altyapıdan üstyapıya birçok projeyi hayata geçirdik. Seçim öncesi söz verdiğimiz projeleri bir bir icraata dönüştürüyoruz. Şehrimizin daha güzel ve modern görünmesi için kent estetiğine de önem veriyoruz. Şehrimizin çehresini yenileyerek, yaşanabilir doğası ve modern kimliğiyle memleketimizi güzelleştirmek için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Söz verdiğimiz projelerimizi hız kesmeden, özenle ve hassasiyetle tamamlamaya devam edeceğiz” dedi.