KÜÇÜK BELEDİYE BAŞKANI KEREM ÖLÇÜ BELEDİYE ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN KEREM’İN İLK TALİMATI YEŞİL BİR AKSARAY İÇİN DAHA FAZLA FİDAN DİKİLMESİ OLDU

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık koltuğuna 4. Sınıf öğrencisi Kerem Ölçü’yü oturttu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, makamını bir süreliğine Cumhuriyet İlkokulu  4. Sınıf öğrencisi Kerem Ölçü’ye teslim etti.

Okul Müdürü Mehmet Aras, öğretmeni Lale Kaya ve arkadaşları ile Aksaray Belediyesi hizmet binasına gelen küçük Başkan Kerem Ölçü ‘nün ilk talimatı Kültür Müdürlüğüne oldu. Okullarda yürütülen kültürel etkinliklerin çok sevildiğini ifade eden Ölçü bu tür etkinliklerin artırılmasını istedi.

Aksaray Belediyesine bağlı diğer birim müdürlerini de tek tek arayan Kerem Ölçü birim müdürlerinden bilgiler alarak talimatlar verdi. Aksaray Belediyesi tarafından okullarda düzenlenen tiyatro gösterilerinin yaygınlaşması gerektiğini söyleyen Kerem Ölçü, Aksaray’da yürütülen ağaçlandırma çalışmalarının da iyi bir noktada olduğunu söyledi.

Misafirleri ile öz çekim yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, günün anısına hediye takdiminde bulundu. Başkan Dinçer, Küçük Başkan Kerem Ölçü’ye teşekkür ederek başarılar diledi.