HAVALARIN ISINMASIYLA VATANDAŞLARIN TERCİHİ; "FATİH MİLLET BAHÇESİ"

BAŞKAN DİNÇER; ”ŞEHRİMİZİ YEMYEŞİL HALE GETİRENE KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Fatih Mahallesinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi, baharın gelişi ile yeşile büründü.

Binlerce ağacı, süs bitkisini ve yeşil alanı bünyesinde barındıran Fatih Millet Bahçesine geçtiğimiz yıllarda çim ekimi ve peyzaj çalışması yapılmıştı. Baharın gelişi ile yeşile bürünen Fatih Millet Bahçesinde Aksaray Belediyesi ekipleri bahar bakımı için çalışma başlattı. Aksaray Belediyesi ekiplerince çimler biçildi. Ağaçlarda ve süs bitkilerinde budama çapalama işlemleri gerçekleştirildi.

Yeniden yeşil bir Aksaray sloganı ile yapılan millet bahçesinde vatandaşların doğa ile iç içe olacağı alanlar oluşturuldu. Fatih Millet bahçesinde mevcut ağaçların bakımlarının yapılması ve yeni dikilen fidanların yeşermesi ile yeşil alan varlığındaki artış bu yıl gözle görülür bir hal aldı.

Fatih Millet Bahçesindeki bu güzelliklerin tadını çıkartan vatandaşlar, Ramazan ayında dekoratif kamelyalarda aileleri ile birlikte hoşça iftar yapma ve vakit geçirme imkânı buldular.

Şehrin en yoğun kullanılan sosyal donatı alanı haline gelen Fatih Millet Bahçesini severek kullandıklarını söyleyen vatandaşlar millet bahçesinin günün her saatinde güvenle kullanılabildiğini ifade ettiler.  Fatih Millet Bahçesini yoğun olarak kullanan mahalle sakinleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.