BAŞKAN DİNÇER, MAKAS KENT PARK’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’MAKAS KENT PARK BÖLGENİN YENİ YAŞAM MERKEZİ OLACAK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Makas mevkiinde yenileme çalışmaları devam eden Kent Park’ta incelemelerde bulundu.

Makas Kavşağı; Atatürk Bulvarı, Alparslan Türkeş Bulvarı ile Aşık Molla Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunuyor. Şehrin yoğun kullanılan kavşak noktalarından olan Makas Kavşağında bulunan mevcut parkın dört bir etrafında yol ağı bulunması sebebi ile parka güvenli ulaşım zorlaşıyordu. Bu sebeple park tam kapasite olarak kullanılamıyordu. Yollarda yapılan yeni düzenleme ile park daha kullanışlı hale getirildi. Vatandaşların aileleri ile birlikte güven ve huzurla kullanılması için yenilenen Makas Kent Park’ta yapılan çalışmaları Başkan Dinçer yerinde inceledi.

Vatandaşların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için yenileme çalışması başlatılan parkın işlevselliği artırılıyor. Yapımı devam eden parkın; kafeteryası, yeni nesil oyun alanı, yeşil alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları baştan aşağı yenileniyor. Yaz aylarında vatandaşların kullanımına sunulmak için hazırlanan parkta kafeterya olarak kullanılacak binanın kaba inşaatı tamamlandı.

Makas Kent Park’ta devam eden yenilme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte huzur ve güvenle kullanabilmesi için birçok park yaptık. Mahallelerimizde bulunan mevcut parklarımızı yeniledik. Parkların yenilenmesi ve iyileştirilmesi kapsamında ele aldığımız parklardan birisi olan Makas Kent Park’ta da detaylı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Birden çok ana arterin kesişme noktasında bulunan parkı şehrimize yakışır hale getiriyoruz. ‘’ Dedi.