AKSARAY BELEDİYESPOR’UN ALTYAPI TAKIMLARI YARIYIL TATİLİNDE ANTRENMANLARINI YOĞUNLAŞTIRDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN TAKIMI İÇİN SPORCU YETİŞTİRİYORUZ’’

Şehrimizin ligdeki temsilcisi 68 Aksaray Belediyespor’un altyapı takımları yarıyıl tatilinde antrenmanlarına yoğunluk verdi.

Çocukları ve gençleri merkeze alarak birçok proje ve etkinlik düzenleyen Aksaray Belediyesi, sportif faaliyetler konusunda da dikkat çeken çalışmalara imza atıyor. Aksaray Belediyesi ekipleri, 200’den fazla altyapı takımı sporcularının yeteneklerini geliştirmek için sportif faaliyetler düzenliyor. Yıl boyunca devam eden altyapı takımlarının geliştirilmesine yönelik antrenmanlar yarıyıl tatilinde de davam ediyor.

Sporcuların eğitimlerine engel olmayacak şekilde planlanan sportif etkinlikler Aksaray Belediyesi’ne bağlı Nakkaş ve Gençosman Spor Tesislerinde gerçekleştiriliyor. Farklı yaş grubuna göre oluşturulan takımlardaki sporcular üst liglerde oynamanın hayali ile mücadele ediyor.

Şehrin takımının geleceği için sporcu yetiştirmenin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; ‘’Altyapıdan en güzel şekilde yetiştirdiğimiz çocuklarımızı ülke futboluna kazandıracağız. Belediyemizin tesislerinde yetişen çocuklarımız üst liglerde şehrimizi ve günü geldiğinde ülkemizi temsil edecek. Bu anlayışla biz genç sporcularımıza gereken her türlü desteği veriyoruz. Gençlerimiz bizim hayallerimizi ve kendi hayallerini gerçekleştirebileceğine inanıyoruz.’’ Dedi.