KALANLAR MİLLET BAHÇESİNİN YOLLARI GENİŞLETİLİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİN HER NOKTASINA ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ’

Şehrin en büyük ve en kapsamlı Millet Bahçelerinden olan Kalanlar Millet Bahçesine ulaşımı kolaylaştırmak için mevcut yolların iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapılıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehre kazandırdığı Kalanlar Millet Bahçesinin yapımı büyük oranda tamamlandı. Yakın zamanda açılışının yapılarak hizmete sunulması planlanan Kalanlar Millet Bahçesine vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve güvenli ulaşım imkanı sunmak amacı ile yollarda iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

Aksaray Belediyesi ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında Bayram Baba Mahallesi güzergahından Kalanlar Millet Bahçesi güzergahına kadar uzanan yolda engebeden dolayı daralan yollar iş makinaları yardımı ile genişletiliyor. Konforlu bir sürüş imkanı sunmak için başlatılan çalışmalar kapsamında greyder ve kepçelerle kaldırılan toprak birikintisi hafriyat kamyonları ile taşınıyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, yolda gerekli olan genişletmeleri yaptıktan sonra uygun bir zamanda yolu sıcak asfaltla kaplamayı planlıyor. Açılışının yapılması ile yoğun olarak kullanılması beklenilen Millet Bahçesine giden tüm yolların yenilenmesi planlanıyor.

Kalanlar Millet Bahçesinde yapılan çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kalanlar Millet Bahçesinin ulaşımdan alt yapısına, yeşil alanlarından spor alanlarına ve oyun alanlarından dinlenme alanlarına kadar tüm ayrıntıların düşünüldüğünü söyledi. Başkan Dinçer, her proje alanında olduğu gibi Kalanlar Millet Bahçesinin de ulaşımını kolaylaştıracak yolların yapıldığını söyledi.