TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI JÜLİDE SARIEROĞLU’NUN KATILIMI İLE AÇILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’KİTAP KONAĞIMIZIN AÇILIŞINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tarafından hayata geçirilen Kitap Konakları projesinin 3.’sü olan Tapduk Emre Kitap Konağı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımı ile hizmete açılıyor.

Aksaray Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Paşacık Mahallesinde başlattığı Kitap Konağını tamamlayarak açılışını gerçekleştirmişti. Gelinen süreç içerisinde, Hashas ve Nakkaş Mahallelerinin kavşak noktasında inşa ettiği Tapduk Emre Kitap Konağı’nın açılışını da 25 Kasım Cuma Günü Saat :15.00’da gerçekleştirecek.

Gençlerin severek kullandığı Kitap Konağının açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu katılacak. Taptuk Emre Kitap Konağının hizmete alınması ile Hashas ve Nakkaş Mahallelerinde yaşayan kitapseverler birbirinden farklı yayınevinin binlerce kitabına kolay erişim sağlayabilecek.

Modern mimarisi ile öğrencilerin istek ve talepleri dikkate alınarak inşa edilen Tapduk Emre Kitap Konağı 2 kattan oluşuyor. 360 metrekare kapalı alana sahip olan Kitap Konağı’nın içerisinde grup çalışma odaları, bireysel çalışma odaları, dinlenme alanı, araştırma odası ve kafeterya bulunuyor.

Seçim vaatlerinden olan 3 Kitap Konağının 2’sini tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Tapduk Emre Kitap Konağının açılışına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden Kitap Konağının da inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi. Kitap Konaklarının hayırlı olması temennilerinde bulundu.