AKSARAY BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞÇİSİ HAMİT KARAKAYA POZİTİF ENERJİSİYLE TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’PERSONELLERİMİZİN İŞİNİ SEVEREK YAPMASI BİZİ MUTLU EDİYOR’’

HAMİT KARAKAYA “İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM MÜZİK VE DANS BENİM HAYATIMA RENK KATIYOR”

Aksaray Belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde görevli personel Hamit Karakaya’nın geçtiğimiz günlerde temizlik işi esnasında yaptığı dans figürleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Hamit Karakaya’nın kayıt altına alınan eğlenceli çalışma tarzı sosyal medyada viral oldu.

Ulusal medya kanallarında geniş yankı uyandıran Hamit Karakaya’yı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de makamında konuk etti.  Başkan Dinçer, Karakaya’yı işini severek yapmasından dolayı tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

Kulağında kulaklığı yaptığı kıvrak dans hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken Karakaya “Müzik, heyecan ve neşe veriyor. Sinir, stres kalmıyor. Ayrıca işimi hızlandırıyor. Kimseyi kırmadan, incitmeden işimi tertemiz yaparım. Ekmeğimi, helal lokmamı evime götürürüm. Müziği, dans etmeyi işimle birleştirmeyi seviyorum bu sayede işimi hem daha hızlı hem de severek yapıyorum” Dedi.