BAŞKAN DİNÇER PARK VE YEŞİL ALANLARDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’YEŞİL ALANLARIMIZ ŞEHRİMİZE NEFES ALDIRIYOR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye personellerince park bahçe ve yeşil alanlarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Şehri yeniden yeşil Aksaray kimliğine kazandırmak için Belediye ekiplerince birçok noktada ağaçlandırma çim ekme çim biçme budama ve peyzaj çalışması gerçekleştiriliyor. Şehrin iklim şartları ve toprak yapısı göz önünde bulundurularak yapılan çalışmalar neticesinde yeşil alan varlığında ciddi oranda artış yaşandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, belediye ekiplerince gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları üzerinde hassasiyetle duruyor. Başkan Dinçer, yapılan her çalışmada olduğu gibi yeşil alanlarda yürütülen çalışmaları da yerinde inceliyor. Kılıçarslan Parkı içerisinde çim biçme çalışmaları yapan personelleri ziyaret eden Başkan Dinçer, çim biçme aracını kullandı. Personellerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dinçer, kolaylıklar diledi.

Belediye personelleri kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.