GENÇ OSMAN MİLLET KIRAATHANESİ 7’DEN 70’E HERKESİN UĞRAK NOKTASI OLDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL TESİSLERİMİZ SEVİLEREK KULLANILIYOR’’

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen Genç Osman Millet Kıraathanesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte yoğun ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer'in şehir genelinde hayata geçirdiği eğitim ve kültür tesisleri vatandaşlar tarafında beğenilerek kullanılıyor.  Aksaray'ın ilk Millet Kıraathanesi olan Genç Osman Millet Kıraathanesi de yediden yetmişe tüm vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Kıraathane içerisinde toplam 11 bin kitap kaynağı yer alıyor.

Vatandaşların ücretsiz olarak kullanabildiği kıraathanenin içerisinde zengin kitap varlığının yanı sıra kafeterya, çalışma odaları, grup çalışma odaları ve bilgisayar odası bulunuyor. Kitap severlerin yeni uğrak noktası olan Genç Osman Millet Kıraathanesinde ücretsiz çay ve kahve ikramı da yapılıyor.

Aksaray Belediyesine ait kültür eğitim ve sosyal tesislerin sevilerek kullanıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Genç Osman Millet Kıraathanesinin de yoğun olarak kullanıldığına dikkat çekti Başkan Dinçer Şehrin Millet Kıraathanesine olan ilgiye kayıtsız kalmayarak Kalanlar Millet Kıraathanesini hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Dinçer Kalanlar Millet Kıraathanesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve yakın zamanda hizmete açılacağını duyurdu.