ŞEHRİN 15 NOKTASINDA EŞ ZAMANLI OLARAK SICAK ASFALT, YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’SORUNSUZ BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Şehre modern bir görünüm kazandırmak vatandaşlara kolay ve güvenli ulaşım imkânı sunmak için çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi şehrin 15 farklı noktasında başlattığı asfalt yol ve kaldırım çalışmalarına eş zamanlı olarak devam ediyor.

Vatandaşların günlük yaşam konforunu arttırmak için hizmet odaklı çalışma anlayışla yatırımlarını gerçekleştiren Aksaray Belediyesi, planlı ve hızlı bir çalışma temposu ortaya koyuyor. Yol yapım yatırımları konusunda seferberlik başlatan Aksaray Belediyesi 48 Mahallede cadde ve sokaklarda yoğun mesai ile sıcak asfalt, sathi kaplama ve kaldırım çalışmaları yapıyor.

Kent genelinde devam eden çalışmalarla ilgi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan yollarda bir daha gürültü ve görüntü kirliliğinin yaşanmaması adına sağlam temellerde yaptıklarını söyledi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’ Ekiplerimizle birlikte yoğun bir mesai harcayarak şehrimizde kış şartları dolayısı ile bozulan ve deforme olan yolları yeniliyoruz. Şuan da ekiplerimiz güçlü araç filomuzu kullanarak çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

OSB yolunda ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde sıcak asfalt çalışması devam ederken 50 metrelik yeni bulvarda taş Pazar mahallesinde de asfalt öncesi zemin güçlendirme ve ön hazırlık çalışmaları yapılıyor. Ayrıca kaldırım ihtiyacı olan noktalarda da çalışma yapan ekiplerimiz, Atatürk Bulvarında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ve Dere Mahallelerinde çalışıyor. Deforme olmuş yollarda yama işlemlerini de gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Uzun yıllar boyunca hizmet verecek olan bu kalıcı yatırımlarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz.” Dedi.