AKSARAY BELEDİYESİ KURBAN KESİM YERLERİNİ BELİRLEDİ

Aksaray Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların sağlıklı bir şekilde kurban kesimi yapabilmeleri için yer belirlemesi yaptı.

Aksaray Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı koşullarda kurban ibadetini yerine getirmesi için gerekli önlemleri aldı. Belediye tarafından 12 farklı nokta kurban kesim alanı olarak belirlendi. Belirlenen alanların dışında kurban kesimine izin verilmeyecek.

Aksaray Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini yerine getirirken işlerini kolaylaştırmak için kesim noktalarında hazırlık çalışmalarına başladı. Kurban kesim noktalarına vatandaşların işleri kolaylaştıracak caraskal kurulacak. Temizlik ekipleri, bayram boyunca kurban kesim alanlarında oluşan atıkları sık sık temizleyecek.

Belediye tarafından belirlenen kurban kesim yerleri dışında, park, cadde, sokak, meydan, yol gibi kamuya açık yerlerde kurban kesimi gerçekleştirenler hakkında idari işlem başlatılacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesi Tarafından Belirlenen Kurban Kesim Yerleri:

Coğlaki Mahallesi – Pazartesi Pazarı alanı

Kılıçarslan Mahallesi - Salı Pazar