AKSARAY BELEDİYESİ’DEN YAZA MERHABA KONSERLERİ

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde hafta sonu başlayan yaza merhaba konserlerinde Ayna ve Kolpa grubu hayranları ile buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserlerde sahne gösterileri yoğun ilgi gördü.

Aksaray Belediyesi hafta sonunda “Yaza merhaba konseri” düzenledi. Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan parkında Cumartesi Ayna grubu, Pazar günü ise Kolpa Grubu sahne aldı. Yoğun katılım eşliğinde akşam saatlerinde gerçekleşen konserlerde izleyenler keyifli bir akşam yaşadı.

Konser alanına saatler öncesinde gelen gençler, Ayna ve Kolpa grubunu sabırsızlıkla beklerken bir taraftan da DJ ve sahne gösterilerine eşlik ettiler.

Büyük bir sevgi ve coşku tezahüratları arasında sahneye çıkan Ayna ve Kolpa grubu, en güzel şarkılarını hayranları için okudular. Konserde zaman zaman sanatçıların şarkılarına eşlik eden gençler, keyifli ve müzik dolu anlar yaşadı.

Konseri izlemeye gelenler, etkinliğin düzenlenmesinden ve sanata verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.