BAŞKAN DİNÇER’DEN PERSONELE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Bilim Festivali’nde büyük bir özveriyle çalışan personele başarı belgesi takdim etti. Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu vurgulayan Başkan Dinçer, "Belediye olarak hepimiz şehrimize hizmet etmek için çalışıyor, emek veriyoruz. Buradaki başarı hepimizin.” şeklinde konuştu.

Aksaray Belediyesi, 3-4-5 Haziran tarihlerinde yapılan Aksaray Bilim Festivali ile önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Aksaray’da ilk kez yapılan Bilim Festivali yoğun ilgi görmüş aynı zamanda çevre illerle beraber 200 bini aşkın katılımcı festivalde ağırlanmıştı. Büyük ses uyandıran festival, ulusal ve yerel medyada geniş yer buldu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Bilim Festivali süresince görev alan personelle kahvaltı programıyla bir araya geldi. Başkan Dinçer, personellere yönelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Belediye çalışmaları zaman mefhumu gözetilmeden yapılıyor. Bu süreçte hep birlikte fedakarlıkta bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli alt yapı, ulaşım, sosyal ve kültürel hizmetleri sunabilmek için günün her saatinde çalışma yapılabiliyor. Bu çalışmalarda fedakarlıkla çalışan tüm personellerimize teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz kültürel etkinliklerde de aynı coşku ve heyecanın yaşanmasını ümit ediyorum.  Hepinize başarılar diliyoruz.’’ Dedi.

Aksaray Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde gerçekleşen toplantının sonrasında Başkan Dinçer personellere başarı belgesi takdiminde bulundu. Personeller Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.