KİTAP KONAKLARINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ BAŞLADI

BAŞKAN DİNÇER ; “KİTAP KONAKLARINI ADIM ADIM AÇILIŞA HAZIRLIYORUZ”

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen Paşacık, Hasas ve TOKİ Cumhuriyet Mahallelerinde tamamlanan kitap konaklarında çevre ve peyzaj düzenlemesi başlatıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kitap konaklarının kısa zaman içerisinde hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Aksaray Belediyesi’nce hayata geçirilen Nuri Yazıcı Kitap Konağı’na öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi üzerine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin 3 farklı noktasında kitap konağı projesi başlatmıştı. Paşacık Kitap Konağı, Hasas Kitap Konağı ve TOKİ Cumhuriyet Kitap Konağında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

“Kitap konaklarımızı adım adım açılışa hazırlıyoruz” diyerek kitap konaklarında gelinen aşamayı takipçileri ile paylaşan Belediye Başkanı Dinçer, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının ardından Kitap Konaklarının hizmete açılacağını duyurdu.

Paşacık, Hasas ve TOKİ Cumhuriyet Kitap Konaklarında; kütüphane, çalışma odaları, grup çalışma odaları, bilgisayar odaları ile kafeterya bulunuyor.

Tamamlandığında dış görünümü ve içyapısı ile modern bir görünüm ve donanıma sahip olacak kitap konakları, öğrencilere rahat çalışma imkânı sunacağı gibi her yaş grubuna hitap edecek.