BAŞKAN DİNÇER’İN EŞİ MERVE DİNÇER, SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLARI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİRDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, Sevgi Evlerinde kalan 5-7 yaş grubundaki çocuklara buluştu.

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne devri yapılan Sevgi Evleri’nde kalan çocukları Merve Dinçer Kadın Aktivite merkezinde ağırladı.

Hassas Nakkaş Küçükbölcek Kadın Aktivite Merkezinde çocuklarla buluşan Merve Dinçer, oyun alanında çocukları doyasıya eğlendirdi. Çocuklarla çeşitli eğitici ve öğretici etkinlikler yapan Merve Dinçer, çocuklara pasta kesti.

Çocuklarla bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Merve Dinçer, devlet koruması altındaki çocukların birer emanet olduğuna dikkat çekerek onların en güzel şekilde yetişmesi için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirtti. Çocuklara gönüllerince eğlenme imkânı sunan Merve Dinçer, günün sonunda çocuklara hediyeler verdi.