BAŞKAN DİNÇER “KAHRAMAN GAZİLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, terörle mücadele operasyonlarında yaralanan Aksaraylı piyade uzman çavuşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Dinçer, Pençe Kilit Harekâtı’nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Veysel Özdemir ile aynı hastanede tedavi gören Piyade Uzman Çavuş Bahadır Başer’i, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Doktorlardan bilgi alan Belediye Başkanı Dinçer, askerlerin aileleri ve yakınlarıyla görüştü. Askerlerin tedavi süreçlerini yakından takip ettiğini ifade etti.

Tedavi altında alınan askerlere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Dinçer, millet olarak canı pahasına vatanı savunan tüm kahramanlara minnet duyduklarını söyleyerek “Her zaman askerimizin ve ailelerimizin yanındayız. Bugün tedavi olan kahramanlarımızı ziyaret ettik. Şükürler olsun, sağlık durumları çok iyi. Askerlerimizin en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşmalarını Yüce Rabbim’den temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.