ACEM SOKAK’TA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Aksaray Belediyesi, 2022 yılı plan programına alınan Acem Sokak’ta zemin güçlendirilmesinin ardından asfalt serimine başladı.

Geçtiğimiz yıllarda sıcak asfalt seriminde büyük başarı sergileyen Aksaray Belediyesi, aynı başarıyı bu yılda sürdürmek için çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, yeni çalışma programı içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda çalışma başlattı.

Şehirde kesintisiz, güvenli ve konforlu ulaşım sağlanması için Acem Sokak’ta çalışma başlatan belediye ekipleri, yol güzergâhında altyapı ve zemin güçlendirmesi yaptı. Zemin iyileştirme çalışmasının ardından sıcak asfalt serimi başladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, asfalt çalışması ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Geçtiğimiz sezon yoğun bir mesai harcayarak alt ve üst yapıyla beraber asfalt serimi noktasında şehrimiz genelinde başarılı bir çalışma sergiledik. Aynı başarıyı bu yıl da sürdürmeyi hedefliyoruz. Daha yaşanabilir bir kent inşa etmek için yeni yollar açtığımız gibi deforme olmuş ve bozulan yollarımızı yenileyerek şehrimizde sağlıklı bir ulaşım ağı sağlamayı amaçlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Aksaray’ın geniş bir yerleşim alanına sahip olduğunun altını çizen Başkan Dinçer, 48 mahallenin tamamında ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet götürmeye devam edeceklerini ifade etti.