AKSARAY BELEDİYESİ, BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIK TEMİZLİĞİ YAPIYOR

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI

Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyareti yapmaları için mezarlıklarda temizlik çalışmaları başlattı.

Yıl boyunca mezarlıklarda çevre ve peyzaj düzenlemesi, fidan dikimi, mezarlık alanlarında genişletme çalışması yapan Aksaray Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda kapsamlı çalışma başlattı. Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların bayramda kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmesi için mezarlıklarda bir dizi tedbirler aldı.

Temizlik ekipleri, mezarlık içindeki ara yollarda süpürge araçları ve zemin temizliği ile yıkama çalışmalarını gerçekleştirirken mezarlıklarda ot temizliği, ağaç budama, yürüyüş yollarının onarımı ve bakım çalışması hız kazandı. Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan bayram öncesinde yoğunlaşacak kabir ziyaretlerini göz önünde bulundurarak mezarlıklarda gerekli tedbirleri aldı.