KADİR GECESİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE İDRAK EDİLDİ

BAŞKAN DİNÇER; “ÖZEL GÜN VE GECELER BİRARAYA GELMEK İÇİN FIRSATTIR”

Aksaray Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetleri Kadir Gecesinde de sürdürdü. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Kadir gecesinde Ulu Cami Cemaati ile sohbet ederek kandil simidi ikramında bulundu.

Ramazanın manevi huzurunu yaşatmak için çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi vatandaşların dolu dolu geçirmelerini sağladı.  Ramazan Bayramının ve ramazanın son günlerinin habercisi olan Kadir gecesinde de geleneksel olarak yapılan etkinlikler ihmal edilmedi.

Ulu cami önünde gerçekleştirilen Kandil Simidi ikramında vatandaşları Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de yalnız bırakmadı. Başkan Dinçer, vatandaşlara kendi elleri ile kandil simidi dağıtarak vatandaşların Kandillerini kutladı. Vatandaşlara uzun uzun sohbet eden Başkan Dinçer kandil dolayısı ile çeşitli etkinlikler düzenleyen diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının da standını ziyaret etti.

Yıl boyunca özel gün ve gecelerde vatandaşlara ikramlarda bulunan Belediye ekipleri Ulu Cami önünde, Somuncubaba Külliyesinde, Müftülük camide, Geylani Vakfında İmam Hüseyin Camiinde teravih namazı sonrasında kandil simidi dağıtıldı. Ayrıca Aksaray Belediyesine ait Kadın Aktivite Merkezilerinde de gün içerisinde kadınlara kandil simidi ikramında bulunuldu.

Vatandaşlar Ramazan Ayı boyunca kültürel sosyal etkinliklerde iftar programlarında ve sahur programlarında yanlarında gördükleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.