ARATOL TAZİYE EVİ, RAMAZAN AYI’NDA MUKABELE PROGRAMLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Aratol Mahallesi’ne açılışı yapılan Aratol Taziye Evi, Ramazan Ayı’nda hanımların mukabele programına ev sahipliği yapıyor.

Her Ramazan Ayı’nda gelenek haline gelen mukabele programları, Aratol Mahallesi’nde de hanımlar tarafından sürdürülüyor. Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Aratol Mahallesi’ne kazandırılan ve içerisinde mahalle sakinlerinin kullanacağı çok amaçlı salonun yer aldığı taziye evi, Ramazan Ayı mukabelesinde hanımların yeni buluşma noktası oldu.

Taziye evinde günün belirli saatlerinde gerçekleşen mukabele programları Ramazan Ayı boyunca her gün devam ediyor. Hanımların yoğun ilgi gösterdiği mukabele okumaları, Ramazan’ın son günlerinde hatim duası ile son buluyor.

Mukabele programına katılan Aratollu hanımlar, taziye evini hizmete açarak kendilerine bu imkânı sunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.