BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, FRANSA’DA GURBETÇİLERLE BİR ARAYA GELECEK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Fransa’da yaşayan gurbetçilerle bir araya gelmek için Loren Bölgesindeki Nanch ve Mets Şehirlerini ziyaret edecek.

Yapacağı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer, ziyaretin tecrübe paylaşımı açısından, gurbetçi buluşmalarının planlanması bakımından ve Aksaray’da yaşanan yeniliklerin gurbetçilere aktarılması bakımından önemli olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu; “23 25 Nisan Tarihleri arasında Fransa’nın Loren Bölgesinde Nancy ve mets şehirlerini ziyarete gideceğiz. Bu kapsamda bölgede yaşayan hemşehrilerimiz ile hasbihal gerçekleştireceğiz. Ramazan ayının güzelliklerini beraber yaşayacağız.

Bölgedeki tüm hemşehrilerimize Aksaray’da yapmış olduğumuz çalışmalardan bahsedeceğiz. Aksaray’da ki yenilikleri güzellikleri doğrudan aktarma fırsatı bulacağız.  Bu arada bölgenin yerel yönetimler temsilcileri ile de toplantı yapma fırsatımız olacak. Tecrübe paylaşımında bulunacağız. Yaz aylarında yapmayı düşündüğümüz gurbetçi buluşmalarının da burada ön planlamayı düşünüyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. “Dedi.