BAŞKAN DİNÇER SAHURDA ÖĞRENCİ EVİNE KONUK OLDU

ÖĞRENCİ KEREM RAFET ERENOĞLU KARADENİZİN YÖRESEL YEMEĞİ MIHLAMAYI İKRAM ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin sahur davetini karşılıksız bırakmadı.

Aksaray Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Emre Çalışkan, Turizm Rehberliği öğrencisi Batuhan Can Buluntu, Makine Mühendisi Kerem Rafet Erenoğlu ekonomi öğrencisi Faruk Asar ve televizyon ve sinema öğrencisi Mustafa Ulu ikamet ettikleri evlerine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i sahur yapmaya davet ettiler.

Gençlerle sık sık bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilerin davetine duyarsız kalmadı. Başkan Dinçer, ramazan pidesi ve tahinli pideler ile öğrencilerin sahur sofrasına konuk oldu.

Öğrencilerden Kerem Rafet Erenoğlu, sahur vaktinde evlerine konuk olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Karadeniz yöresinin özgün yemeklerinden olan mıhlama yaptı. Başkan Dinçer, öğrencilerle birlikte sahur sofrası hazırlayarak uzun uzun sohbet etti. Başkan Dinçer öğrencilerden eğitim aldıkları bölümler hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e öğrencilik yılları, mesleki tecrübeleri ve Belediye Başkanlığı döneminde yaşadığı deneyim ve tecrübeleri hakkında sorular sordular. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Dinçer, Karadeniz yöresine özgü bir yemeği kendi elleri ile yapan Kerem Rafet Erenoğlu’na ve arkadaşlarına teşekkür etti. Öğrencilere eğitim hayatlarında ve meslek hayatlarında başarılar diledi.

Aksaray Üniversitesi öğrencileri kendilerini kırmayarak davetlerine icabet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.