BAŞKAN DİNÇER BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASININ İFTAR PROGRAMINDA ESNAFLARLA BULUŞTU

BAŞKAN DİNÇER “TOPLUMUN HER KESİMİNDEN VATANDAŞIMIZLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Berberler ve Kuaförler odası tarafından düzenlenen iftar programında esnaflar ile buluştu.

Ramazan ayında toplumun her kesiminden vatandaşla bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; iftar programlarında, esnaf ziyaretlerinde kültür sanat etkinliklerinde ve sahur programlarında vatandaşlarla buluşuyor.

Aksaray Berberler ve Kuaförler 0dası tarafından düzenlenen iftar programında esnaflarla bir araya gelen Başkan Dinçer, esnaflarla tek tek görüştü. Esnafların ramazanı şerifini kutlayan Başkan Dinçer, esnafların istek ve taleplerini de not aldı.

Başkan Dinçer, katıldığı iftar programında Berber ve kuaförlere hitaben yaptığı konuşmada şehrin tüm paydaşları ile çeşitli programlar vesilesi ile bir araya geldiklerini esnafların talep ve önerini alarak anında çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında iftar programını düzenleyen Berberler ve Kuaförler odası başkanı Mehmet Doğan’a, yönetim kurulu üyelerine ve berber ve kuaförlere teşekkür etti.

Berberler ve Kuaförler odası başkanı Mehmet Doğan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Berberlere ve kuaförlere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek iftar programına katılımlarından dolayı plaket takdiminde bulundu.