BAŞKAN DİNÇER, ARISOY ÇİFTİNİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

BAŞKAN DİNÇER; “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ BERABER PAYLAŞIYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Şeyh Hamit Mahallesi’nde Arısoy ailesinin iftar sofrasına misafir oldu.

Belediye Başkanı Dinçer, iftar vaktinde Meliha ve Volkan Arısoy ailesine sürpriz yaparak, evlerine konuk oldu. Arısoy çifti, sürpriz ziyaret karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Başkan Dinçer, ezanın okunmasını Arısoy çifti ve çocukları ile birlikte sohbet ederek bekledi.

Başkan Dinçer, Arısoy çiftinin Şeyh Hamit Mahallesi’ndeki evinde orucunu açtı. Belediye Başkanı Dinçer, evinde ziyaret ettiği 2 çocuklu aileyle iftar yaptıktan sonra çay içerek sohbetlerine devam etti.

Sevgi, hoşgörü ve dayanışma ayı olan Ramazan’da da vatandaşlarla sürekli bir arada olduklarını ifade eden Başkan Dinçer, “Vatandaşlarımızla iftar öncesi ve sonrası bir araya gelerek sohbet edip Ramazan’ın bereketini paylaşıyoruz. Ramazan’ının huzur ve bereketini hemşerilerimizle beraber yaşıyoruz. Bugün de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik.

İçten misafirperverlikleri ve sofralarında bizi ağırlayan Arısoy ailesine teşekkür ediyorum. Ramazan bereketi, sofralarından hiç eksik olmasın.” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer, iftar sonrası misafirperverliklerinden ve keyifli sohbetlerinden dolayı aileye teşekkür ederek, ailenin 8 ve 14 yaşındaki çocuklarına çeşitli hediyeler vererek evden ayrıldı.