HÜDA PAR GENEL BAŞKANI ZEKERİYA YAPICIOĞLUNDAN BAŞKAN DİNÇER'E ZİYARET

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi hizmet binasında Hüda Par Genel Başkanı ve beraberindeki misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Belediye Meclis üyesi Yakup Kadri Perek eşlik etti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, misafirlerine Aksaray’da tamamlanan ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Dinçer, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki misafirlerinin yapmış oldukları nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.