BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER HAMİDİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER; “TÜM PROJELERİMİZDE OLDUĞU GİBİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMİZİNDE TAKİPÇİSİYİZ”

ŞUANA KADAR 9 BİNANIN YIKIMI TAMAMLANDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yıkım işlemlerinin aralıksız sürdürüldüğü Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde inşaat alanını inceledi.

Aksaray Belediyesine ait tüm projelerde olduğu gibi kentsel dönüşüm projesinin de takibini Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ihmal etmiyor. Projenin her aşamasını takip eden Başkan Dinçer, yetkililerden bilgi aldı.

Hamidiye Mahallesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projenin kontrollü ve planlı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi şehrin merkezinde gerçekleştiriliyor. Bu sebeple vatandaşlarımızı görüntü ve gürültü kirliliğine maruz bırakmamak adına planlı ve kontrollü bir şekilde geçekleştiriyoruz. Proje kapsamında 9 binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bu alandan toplam 240 kamyon inşaat atığı temizlendik. Yıkım işlemlerimize aralıksız sürdürüyoruz.

Projemizi hayata geçtiğinde Hamidiye Mahallemiz modern ve kullanışlı ferah binaları, yeni yolları, sorunsuz alt yapısı, geniş cadde ve sokağı, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlarıyla yeni bir yaşam merkezi haline gelecek. Projemizin takipçisiyiz şeffaflık ve açıklık ilkesi ile projemizi tamamlayıp vatandaşlarımızı yeni yaşam alanlarına kavuşturacağız.” Dedi.

Proje alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Başkanı Dr. Evren Dinçer çevrede faaliyetlerine devam eden esnafları da ziyaret etti. Başkan Dinçer, esnafların belediye projeleri hakkındaki sorularını yanıtladı. Esnaflar Başkan Dinçer’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.