AKSARAY BELEDİYESİ 100 BİN AİLEYE PİDE DAĞITIMI YAPIYOR

BAŞKAN DİNÇER, "AKSARAY'DA GİRİLMEDİK EV, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

"İftar Çadırı Yerine İhtiyaç Sahibi Ailelerimizin Evine Gıda Kolisi Gönderiyoruz"

"Ramazan Paylaşmaktır" sloganı ile ihtiyaç sahibi olan her aileye ulaşmayı hedefleyen Aksaray Belediyesi, her gün binlerce ailenin kapısını çalıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in talimatıyla Aksaray Belediyesi’ne bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden iftar vaktine kadar kapı kapı dolaşarak ailelere sıcak yemek, pide, gıda kolisi, yardım çeki ve Aksaray Tahinlisi dağıtımı yapıyor.

Ramazan Ayı boyunca 100 bin ailenin evine Ramazan Pidesi ulaştıracaklarını belirten Başkan Dinçer; "Ramazan paylaşmaktır sloganıyla yola çıkarak, yardımlaşma ve paylaşma duygusunun üst seviyede yaşadığımız bu mübarek ayda hemşerilerimin evlerine ikramlarımızla konuk oluyoruz.

Bu yıl hem pandeminin devam etmesi hem de havaların soğuk olması nedeniyle iftar çadırı veya mahalle iftarları düzenlemeyeceğiz. Onun yerine tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerinin yer aldığı gıda kolileri ulaştırıyoruz. Düzenli olarak zaten ailelerimizin yanlarındaydık, böylelikle bu ayda daha çok aileye ulaşıyoruz.

Yardım kolilerimiz dışında, sıcak yemek yardımımızı da sürdürüyoruz. Ayrıca 100 bin ailemizin sofrasına Ramazan Pidesi ve Aksaray Tahinlisi’ni de ulaştırıyoruz. Girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız." dedi.

Sosyal yardımlardan yararlanmak isteyen vatandaşların 444 55 68 no'lu Belediye Çağrı Merkezi’ni araması gerektiği belirtildi.