AKSARAY BELEDİYESİ, BAHAR HAZIRLIKLARINA HIZ VERDİ

CADDE, KALDIRIM VE PARKLARDA DÜZENLEMELER YAPIYOR

Aksaray Belediyesi, havaların ısınmasıyla temizlik ve peyzaj çalışmalarına yoğunluk vererek şehri daha güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Aksaray Belediyesi, şehir genelinde bahar bakımı ve yaza hazırlık çalışmalarını sürdürerek park, bahçe ve ortak kullanım alanlarında bulunan yeşil alanlarda temizlik ve çevre düzenlemesi yapıyor. Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, peyzaj düzenlemelerini cadde ve sokaklardaki tahrip olmuş orta refüj ve kaldırımlarda onarım ve bakım çalışmalarını yaparak şehrin görünümüne renk katıyor.

Aksaray Belediyesi, şehrin modern görünüme kavuşması için parklar başta olmak üzere refüjlerde çevre temizleme çalışmalarıyla birlikte onarım ve yenileme faaliyetlerini yapıyor. Belediye ekipleri, yaşanılabilir bir şehir için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.