ATATÜRK BULVARI DEKORATİF AYDINLATMALARLA IŞIL IŞIL OLDU

BAŞKAN DİNÇER; “AZ ENERJİ İLE FAZLA AYDINLATMA SAĞLADIK”

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Atatürk bulvarına yapılan dekoratif aydınlatmaların montajları tamamlanarak düğmeye basıldı. Atatürk Bulvarı ışıl ışıl görünüm kazandı.

Şehrin tüm noktalarının günün her saatinde güven ve huzurla kullanılabilmesi için Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Aşık Molla Caddesi ve Ebulfeyz Elçibey Caddesinde enerji tasarruflu dekoratif led aydınlatma direklerinin montajı gerçekleştirildi.

Şehrin en yoğun bulvarlarından olan Atatürk Bulvarı üzerindeki aydınlatma direklerinin montajı tamamlanarak aydınlatmalar kullanılmaya başlanıldı. Aydınlatmaların devreye girmesi ile birlikte Atatürk Bulvarı kent estetiğine yakışır bir görünüm kazandı. Akşam saatlerinde açılan yeni aydınlatmalar vatandaşları hayran bıraktı. Sürücüler ve vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.
Kent estetiği ve enerji tasarrufu göz önünde bulundurularak yapılan teknolojik donanımlı tasarruflu led aydınlatmalar sayesinde az enerji kullanılarak daha çok aydınlanma sağlanacak. Yüzde 60 enerji tasarruflu LED aydınlatmalar aynı zamanda daha fazla ışık sağlıyor.

Göreve geldiği günden beri kaynakların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dekoratif led aydınlatmalarla yüzde 60 tasarruf sağlanacağını duyurdu.

Şehre estetik görünüm kazandırmak için birçok çalışma yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “ Şehrimizin birçok ana arterinde ve caddesinde aydınlatmalarımızı yeniliyoruz. Bu kapsamda Atatürk Bulvarımızdaki aydınlatmalarımızı yeni nesil aydınlatmalarla değiştirdik. Atatürk Bulvarında yaptığımız bu çalışma vatandaşlarımız tarafından ilgi ile karşılandı. Modern kent kimliği kazandırmak adına çalışmalarımız devam edecek. Şehrimize estetik değerler kazandırırken enerjide tasarruf sağlayacak yenilikçi projelere başvuruyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.” Dedi.