İBİ İLE TOSİ PASTA ADASI MÜZİKALİ, AKSARAY BİLİM MERKEZİ’NDE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Aksaray Belediyesi, TRT Çocuk ekranının sevilen çizgi filmi İbi ile Tosi müzikalini 26 Mart Cumartesi günü tiyatro severleri ile buluşturacak.

Aksaray Belediyesi, sanat ve kültür alanında çocuklara yönelik yaptığı faaliyetleri kesintisiz sürdürmeye devam ediyor. Bu hafta sonu da TRT Çocuk kanalında yayınlanan İbi ile Tosi Pasta Adası Müzikali minik severleri ile bir araya gelecek. Türlü maceralar karşısında çözümler üreten çizgi film karakterleri, müzikal ile çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayarak keyifli anlar sunacak.

İbi ile Tosi Pasta Adası Müzikali, 26 Mart Cumartesi günü Aksaray Bilim Merkezi’nde sahnelenecek. 4 seans olarak sahnelenecek gösterinin ilk seans; 10.30’da, ikinci seans 12.00’de, üçüncü seans 13.30’da, son seans ise 15.30 saatinde izleyicisi ile buluşacak. İbi, Tosi, Hoppa ve Pumba karakterlerinin oyuncularının oynayacağı müzikalin kontenjanın sınırlı olduğu duyuruldu.

Müzikalin biletleri, Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden temin edilirken tiyatro severlerin aldığı her bilet karşılığında bir fidan toprakla buluşacak.