BAŞKAN DİNÇER, DEVAM EDEN PROJLERLE İLGİLİ STK TEMSİLCİLERİNE BİLGİLER VERDİ

“ORTAK PAYDAMIZ AKSARAY"

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da faaliyet gösteren Sivil toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Aksaray Belediyesine ait Piramit Kafede geçekleşen değerlendirme ve istişare toplantısına Aksaray’da faaliyet sürdüren dernek ve vakıf temsilcileri katıldı. Toplantıda STK’lar kendi sorumluluk alanlarında üstelendikleri görev ve yürüttükleri faaliyetlerden bahsettiler.

Toplantıda konuşan dernek ve vakıf temsilcileri toplantıya ev sahipliği yaptığı için Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dernek ve vakıf temsilcilerinin görüş ve önerileni tek tek dinledi.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve devam eden projelerini anlattı. Başkan Dinçer, ekrana yansıttığı proje görüntüleri ile projelerin süreçleri hakkında, amaçları ve gelinen son nokta hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, STK’ların günümüzde olumlu sosyal değişimlerde önemli bir aktör olduğunu söyledi. STK’ların birlik ve berberlik içerisinde olmasıyla şehir ve ülke menfaatlerinde etkin rol aldığını ifade eden Başkan Dinçer, “Sivil Toplum Kuruluşlarının toplum içinde yeri ve önemi zaten biliyoruz. Bizlere her konuda destek oldunuz, teşekkür ediyorum hepinize. Biz STK’lar ile sürekli istişare halindeyiz. Sizin önerileriniz, düşünceleriniz, görüşleriniz bizler için her zaman önemli. Bu doğrultuda çalışmamızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.