BAŞKAN DİNÇER, HER FIRSATTA ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

“ŞEHRİMİZİ ORTAK AKIL VE İSTİŞARE İLE YÖNETİYORUZ"

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, haftanın ilk gününde Bediüzzaman Caddesi’nde esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti.

Her fırsatta vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Dinçer, hem istek ve talepleri dinliyor hem de belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgiler veriyor.

Programda belediyenin projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, esnafların şehir ile ilgili önerilerini de dinledi. Esnaf ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Başkanı Dinçer; “Bugün haftanın ilk günü sizlerle bir araya geldik. Biz şehrimize yapılacak her proje ile ilgili istişareye önem veriyoruz. Görüş, öneri ve taleplerinizi dinliyor, sizlerden gelen talepler doğrultusunda çözüm üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şehrin dört bir yanında devam eden projeler ile Kapalı Salı Semt Pazarı üzerindeki Güneş Enerji Santrali’ne değinen Başkan Dinçer, projenin başarısından bahsetti. Esnaflarla sohbet ortamında fikir alışverişinde bulunan Dinçer, kahvaltı programına katılan esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.