SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

“Mobil Kuaför Hizmeti İle Şehrin Her Yerindeyiz”

Aksaray Belediyesi’nin toplumun her yaş grubunu esas alan anlayışla hayata geçirdiği Mobil Kuaför hizmeti, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Sosyal belediyecilik alanında birçok yenilikçi projeye imza atan Aksaray Belediyesi, dar gelirli aileler başta olmak üzere; yaşlı, engelli ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayacak çalışmalar yaparak vatandaşların gönlüne dokunuyor.

Aksaray Belediyesi gönül belediyeciliği ile yerine getirdiği sosyal hizmet alanında örnek teşkil edecek Mobil Kuaför projesiyle berber ve kuaförlük hizmetini şehrin her noktasına ulaştırıyor. Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Mobil Kuaför projesiyle, şehir merkezi dâhil olmak üzere merkeze bağlı köy ve beldelerde okul öğrencilerine yönelik ücretsiz kuaför hizmeti sunuyor.

Kız öğrencilerinin kuaför hizmetini bayan personel, erkek öğrencilerin saç kesimi erkek berber personeller yerine getiriyor. Belediye personellerin sunduğu hizmetlerin tamamı hijyen koşullarına uygun olarak titizlikle yürütülüyor.

Aksaray Belediyesi, gezici Mobil Kuaför aracı son olarak Kutlu Köyü’ndeki Kutlu İlkokulu ve Kutlu Ortaokulu’ndaki öğrencilere hizmet verdi.