AKSARAY BELEDİYESİ PERSONELLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Personellerin kendilerini geliştirebilmeleri için birçok eğitim ve seminer düzenleyen Aksaray Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenli konusunda personellerine eğitim düzenledi.

Aksaray Belediyesi Hizmet binasındaki konferans salonunda düzenlenen eğitimde belediye personelleri, iş sağlığı ve güvenliği, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıkları, kaza, yaralanma, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, temel ilkyardım uygulamaları gibi konularda bilgilendirildi.

Aksaray Belediyesi personellere donanım kazandırmak, geliştirmek ve vatandaşlara güler yüzlü ve kaliteli hizmetler sunmak amacı ile kişisel gelişim eğitimi vermişti. Düzenlenen seminerlere katılan personeller eğitimlerle çalışma hayatlarının verimli hale geldiğini ifade ettiler.