BAŞKAN DİNÇER SANAYİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

“ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında Örnek Sanayi Sitesi esnaflarını işyerlerinde ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Örnek Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret etti. Esnafları tek tek dinleyerek istek ve önerilerini not alan Başkan Dinçer’e Meclis Üyesi Yakup Ülger’de eşlik etti.

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde yapımı tamamlanan Yeni Sanayi sitesi hakkında esnaflara bilgi veren Başkan Dinçer, yeni sanayi sitesinde faaliyetlerin başlaması ile birlikte bölgesel kalkınmaya ve istihdama katkı sağlayacağını vurguladı. Başkan Dinçer esnaflarla yaptığı görüşmede Yeni Sanayi Sitesinde esnafların modern ve konforlu ortamlarda çalışabilmeleri için tüm ayrıntıların düşünülerek dizayn edildiğini vurguladı.

Sanayi esnaflarını iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Dinçer, ziyaretlere yönelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Sık sık gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde talepleri yerinde dinliyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerine, sıkıntılarına ortak oluyoruz. Çözüm noktasında istişarelerde bulunuyoruz. Varsa eksikleri bizzat yerinde tespit ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz vatandaşımızın bize gösterdiği samimi destektir. Onlardan aldığımız bu güçle, şehrimiz için, şehrimizin geleceği için gayretle çalışıyoruz. Aksaray’ımız her geçen gün değişimi ve gelişimi yaşamaya devam ediyor. Bu değişim ve gelişimin sanayi esnafımıza bir yansıması da TOKİ ve Belediyemiz iş birliğinde yaptırdığımız yeni sanayi sitemiz oldu. Esnaflarımızın kira öder gibi iş yeri sahibi olacağı proje tamamlandı yakında esnaflarımız burada faaliyetlerine başlayacaklar. Birlik ve beraberlik içinde şehrimizin geleceğine değer katmaya devam edeceğiz.” Dedi.