AKSARAY BELEDİYESİ PARK VE PEYZAJ ALANLARINDA BAHAR MESAİSİNE ERKEN BAŞLADI

BAŞKAN DİNÇER, "2022 YILINDA DAHA FAZLA AĞACI VE BİTKİYİ TOPRAKLA BULUŞTURACAĞIZ"

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yaz döneminde baştan aşağı yenilenen Latif Emekli Parkı ilk baharda çocukların ve ailelerin uğrak noktası olması için çimlendirme çalışması yapıldı.

Latif Emekli Parkı konumu itibari ile mahalle sakinlerinin kullanabileceği donanımda tasarlanarak haya geçirildi. Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli mahallelerinin kesiştiği noktada hayata geçirilen park yeni nesil oyun grupları ile donatıldı.

Aksaray Belediyesi tarafından Latif Emekli Caddesine yapılan yeni park alanının içerisinde oyun grupları, spor aletleri, yürüyüş yolları, futbol sahası, fitness alanı, basketbol sahası, kamelyalar ve peyzaj alanları bulunuyor.

Yapım aşamalarının tamamlandığı parkta günün her saatinde güvenle kullanılması için ışıklandırma çalışmaları da ihmal edilmedi. Havaların ısınması ile birlikte açılışı yapılacak park Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli mahallelerinde yaşayan vatandaşların rahat bir nefes alacakları yeni bir sosyal donatı alanı olacak.