AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANI ERKAN KANDEMİR AKSARAY’DA

TEŞKİLAT BAŞKANI KANDEMİR “AKSARAY HER YÖNÜYLE BÜYÜYEN VE GELİŞEN BİR ŞEHİR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir “İstişare ve Değerlendirme" toplantısına katılmak üzere Aksaray’a geldi.

Toplantının yapılacağı Bilim Merkezinde incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e, Teşkilat Başkan yardımcıları ve MKYK üyeleri Mustafa Köse, Metin Bulut, İl Koordinatörleri Mehmet Uğur Gökgöz, Hikmet Ayar, Muhammed Abdullah Özer, Halise Çiftçi, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve İl Başkanı Hüseyin Altınsoy eşlik etti. Başkan Dinçer, Bilim Merkezi bünyesinde yürütülen faaliyet ve kurslar hakkında Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e bilgi verdi. Bilim Merkezini çok beğendiğini ifade eden Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, bilim merkezlerinde çocukların geleceği inşa ettiği söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlık ettiği 3 Kademe İl Yönetim Kurulu Değerlendirme ve İstişare toplantısına Yardımcıları, İl koordinatör milletvekilleri, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belde belediye başkanları, parti teşkilatı, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Genel Merkez Teşkilat Başkanı Kandemir, toplantıda teşkilat çalışmaları ve 2023 hedefleri doğrultusundaki yapılacak eylem planlarının değerlendirildiğini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Değerlendirme ve istişare toplantısı sonrasında berberindeki heyet ile birlikte Aksaray Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer karşıladı. Belediye hizmet binasında şeref defterini imzalayan Teşkilat Başkanı Kandemir, Başkanlık makamına geçti.

Belediye Başkanı Dinçer, hayata geçen ve devam eden projeler hakkında Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e bilgi verdi. Yatırımların hız kesmeden devam edeceğini açıklayan Başkan Dinçer, altyapıdan üstyapıya, kültürel ve sosyal projelerini açıkladı.

Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Aksaray’daki gelişmeleri yakından takip ettiğini açıkladı. Aksaray’ın sürekli büyüyen ve gelişen dinamik bir şehir olduğu söyleyen Kandemir, çalışmalarından dolayı Başkan Dinçer’i tebrik etti. Başkan Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e günün anısına hediye takdim etti.